søndag den 29. december 2013

Godt nytår!

Vel er dette ikke Rubicon og vel er jeg ikke den første til at servere menuen fra "90-års-fødselsdagen" men alligevel siger jeg: "Nytårsretterne est alea."
Frit fortolket, men tro mod oplægget.

Nytårsmenu 2013

"The soup" ( I think we'll have sherry with the soup, James.)

Østers med Mulligatawny skum
Fino Sherry

"The Fish" (I think we'll have white wine with the fish.)

Torskefilet - lun miso mayo - Baerii caviar - salturt.  
Breggo Chardonnay 2010

     Hummer intermezzo
     Grillet hummer og citrusmayo a mano. 
     Champagne.   

"The Bird" ( I think we'll have champagne with the bird.)

Poussin - rødbede - estragonsne - lakrids tapioka
Moët Chandon Rosé.

     Oste intermezzo
     Arla Unika udvalg 

"Would you like some fru-it?" (I think we'll have port with the fruit.)

Bagt æble - puré - creme - sprødt drys.
Sao Pedro das Aguias 2000.

Same procedure as last year? Not at all.

Godt nytår!


Ingen kommentarer: